over ons
Onze B&B Les Invités, een mooie gerenoveerde neoclassicistische stadswoning uit 1880, is gelegen in het prachtige Brugge. Met het Minnewater in de achtertuin, de vesten om de hoek en de OLV Kerk op een steenworp, bevindt u zich meteen in het historische centrum van Brugge.

Vanuit dit gastenverblijf ben je ongeveer 1,5km van het station verwijderd en ligt de uitvalsweg naar de zee of naar het binnenland net om de hoek.

Kortom snel bereikbaar en toch volop in hartje Brugge.

In B&B Les Invités willen we mensen een rustpunt bieden tijdens hun bezoek aan het mooie historische centrum van het Venetië van het noorden. We bieden u een aangename mix van sfeervolle kamers, een lekker ontbijt, gastvrijheid en een bron aan informatie betreffende Brugge en het Ommeland. De gastheer is immers geboren en getogen in Brugge en kan u leuke adresjes bezorgen, die zelfs niet steeds in de gidsen vermeld staan.

Vanuit deze oase in het midden van de bruisende stad kunt u ook uitstapjes doen naar Zee en de polders.

In B&B Les Invités kunt u ook terecht om, tussen de cultuur en de shopping, even tot rust komen. We hebben daarvoor een aantal troeven voor u in petto, zijnde onze zwemvijver en een sauna. Met een heerlijke koffie, een aperitiefje of een lekker hapje kunt u op adem komen op ons zonnig terras, alvorens aan uw volgende avontuur te beginnen.

Brugge is zeer rijk aan goede eetgelegenheden (restaurants, bistro’s, sterrenetablissementen, eetcafés) en wij helpen u graag bij het uitzoeken van een plek die bij u past.

Kortom B&B Les Invités wil u graag verrijken met een onvergetelijk bezoek aan onze prachtige stad.

Bart & Magali

kamers

madonna #michelangelo

 
 

In madonna #michaelangelo kunt u heerlijk wegdromen in een prachtig en ruim tweepersoonsbed. Er is een inloopdouche met lavabo, een apart toilet en heerlijke badproducten van Rituals.

Alle gekozen materialen zijn eigentijds en volledig op uw comfort afgestemd.

Elke ochtend verwennen we u met een uitgebreid ontbijt zodat u klaar bent voor een energie-volle dag.

Er is gratis WIFI en een smart-TV.

Voor de liefhebbers is er koffie (Nespresso)-thee op de kamer beschikbaar.

 

't minnewater #eternal love

 
 

In ’t minnewater #eternal love is romantiek troef.

Een uitnodigend groot tweepersoonsbed om na een drukke en verrijkende dag tot rust te komen wacht op u. Verder is er een grote inloopdouche, lavabo en apart toilet en de verwenlijn badproducten van Rituals.

De uitgekozen materialen zijn volledig eigentijds en bieden u het nodige comfort.

Verder is er gratis WIFI en een smart-TV.

Mocht u willen kunt u een kop koffie (Nespresso) of thee zetten op de kamer.

Na een relaxte nacht staan we klaar met een heerlijk en uitgebreid continentaal ontbijt.

bruges #puur

 

In bruges #puur kunt u ofwel een heerlijk onderonsje beleven of kunt u er met uw kroost terecht.

Er is een statig tweepersoonbed, waarin u de dag kunt herbeleven en lekker nagenieten alvorens aan een heerlijke nachtrust te beginnen.

Er zijn tevens twee éénpersoonsbedden beschikbaar, zodat ook uw kroost van een fijne nacht kan genieten..

Verder is er gratis WIFI en een smart TV.

In de ruime badkamer vindt u een inloopdouche, een ligbad, 2 lavabo’s en een afgescheiden toilet. De heerlijke badproducten van Rituals kunnen niet ontbreken om helemaal zen te worden.

Na een verkwikkende nacht staat er een uitgebreid ontbijt op u te wachten en bent u weer helemaal klaar voor een nieuw avontuur in Brugge.

 

hoe ons te vinden
+32 475 361318
info@lesinvites.be

katelijnestraat 122
8000 bruges

BE 0518.808.557